Vanhan Käpylän VPK
Helsinki - Metsälä

Henkilöstö

ToimihenkilötHallituksen puheenjohtaja

Ari Nummi
Kunnossapidon ammattihenkilö. Palokuntatoimintaa vuodesta 1993. Ari on aina paikalla, kun tarvitaan. Toiminnan kulmakiviä, oli kysymys sitten harjoituksista, talkoista, saunaillasta tai hälytyksistä. Pelottava rakentelija, jonka kehitelmistä olemme saaneet nauttia jo vuosia. Erityisesti pitää mainita paloletkun kelauslaite, joka muistuttaa ulkonäöltään dinosauruksen ja polkupyörän risteytystä, mutta on uskollisesti kelannut letkumme lähes vuosikymmenen ajan.

Palokunnan päällikkö

Kimmo Jäppinen
Sairaankuljetuspäällikkö. Palokunnassa toiminnassa vuodesta 1994.  Kimmolla riittää virtaa piiskata porukkaa parempiin suorituksiin. "Työturvallisuudesta ei tingitä" on johtoajatus myös Kimmon vetämissä harjoituksissa. Vauhtia kuitenkin riittää ja siksipä Kimmoa harvemmin rattiin päästetäänkään.

Palokunnan varapäällikkö

Jari Suokas
Autonasentaja. Palokuntatoimintaa vuodesta 1988. Armoitettu tekniikan taitaja, käsissä on korjautunut niin Fargo kuin moottoriruiskut nykykalustosta puhumattakaan. Maaginen kosketus edesmenneeseen Esa-20 moottoriruiskuun, joka totteli häntä kuin luonnollisena kehon jatkeena. Palokunnan virallistettu inkvisiittori, liikuntavastaavana toimenkuvaan kuuluu lihaskuntotestien täytäntöönpano ja muu kuntoiluun liittyvä.


 

 


Hälytysosaston päällikkö

Jyri Kukkola
Jyri on kovakuntoinen ja innokas urheilija. Jyrin pitämissä viikkotreeneissä, käydään monipuoleisesti läpi pelastoiminnan osa-alueita, työturvallisuudesta tinkimättä.

Tukiosaston päällikkö

Dick Hallbäck
Insinööri (AMK). Palokunnan toiminnassa vuodesta 1988. Toiminut Palokunnan päällikkönä vuoteen 2012 asti. Palokunnan "uudelle tulemiselle" hän on luonut vankan perustan omaa vaivaansa säästämättä, toimi myös rakennushankkeessa kantavana voimana ja tästä oivana osoituksena on uusi paloasemamme. Motivaatio parannella ja muokata uudelleen palokalustoa on tuonut käyttökelpoisiakin kalustoratkaisuja käyttöömme.
Vastuuhenkilöt kaudelle 2018

Palokunnan päällikkö Kimmo Jäppinen

Palokunnan varapäällikkö Jari Suokas

Hälytysosaston päällikkö ja koulutusvastaava Jyri Kukkola

Tukiosaston päällikkö Dick Hallbäck

Hallituksen puheenjohtaja Ari Nummi

Hallituksen varapuheenjohtaja Alarik Rautiala

Sihteeri Markku Honkala

Rahastonhoitaja Juho Lehtimäki

Liikuntavastaava Jari Suokas

Tiedotus ja viestintä Auvo Nahkuri

Uutiset

Syyskausi alkaa!

Heinäkuu on taputeltu ja hälytysosastomme aloittaa syyskautensa harjoitukset 7.8.

Harjoitusajankohta on tuttu ja turvallinen: Tiistai -ilta klo 18.00.

Olisiko aika ottaa riski ja aloittaa hyödyllinen palokuntaharrastus?

Ajankohtaista sivulle

 

 

 
-->